Timisoara, str. Matei Millo nr. 2A, tel./fax:0256222444; e-mail:electrotimis@yahoo.com; www.colegiultehnicelectrotimis.ro

Proiect de popularizare a ofertei educationale in randul elevilor si parintilor in colaborare cu agentii economici parteneri si autoritatile locale

Partenerii economici sunt: Clusterul APP(alcatuit din 25 de membri cu un înalt grad de specializare in domeniile : publicitate (Advertising), tipărire (Printing) și ambalaje (Packaging) din regiunea de Vest a ţării),Elba S.A, AEM Timișora, S.C. Azur S.A., S.C. Barum Automotive, S.C. Grafoprint SRL, S.C. Hurosupermold SRL, S.C. Inteliform SRL, S.C Kathrein România SRL, S.C. Leman Industrie SRL, RET Electronic SRL, S.C. Serosem SRL., S.C. DURA S.A.

ACTIVITATI DERULATE IN CADRUL PROIECTULUI:

O noua activitate de vizitare cu elevii clasei a XII-a a unei firme cu potential angajator: Coca-Cola.

In cadrul proiectului Technical Challenge Coca-Cola HBC Romania cativa elevi din clasa a XII-a A de la Colegiul Tehnic Electrotimis au fost astazi, 28.11.2016 intr-o vizita la Fabrica de fericire Coca-Cola, Timisoara. Am vazut cum se produce si se ambaleaza faimoasa bautura, cat si altele din gama Coca-Cola, am degustat si noi bauturile firmei si am urmarit cateva filmulete despre procesul de productie. A fost interesant!
vizita la Coca-cola vizita la Coca-cola

Reportaj video despre selectia elevilor Colegiului Tehnic Electrotimis pentru practica profesionala desfasurata in firme si obtinerea de burse din data de 28.10.2016

Selectia elevilor pentru practica profesionala desfasurata in firme si obtinerea de burse

Cum sa iti faci un CV pentru angajare

Ca parte a programului Nestle "Alliance for YOUth" elevii din clasa a XI-a ai Colegiului Tehnic Electrotimis au participat azi, 24.10.2016, impreuna cu alti liceeni, la "Caravana Liceelor" organizata in colaborare cu firmele DS Smith Packaging si FM Logistic. Elevii au vizitat cele 3 firme si au participat la workshopuri utile pentru o viitoare angajare. Multumim, Nestle Romania, DS Smith si FM Logistic!
Cum sa iti faci un CV pt angajare Cum sa iti faci un CV pt angajare Cum sa iti faci un CV pt angajare Cum sa iti faci un CV pt angajare

Activitatea desfasurata in data de 27.10.2016 la Colegiul Tehnic Electrotimis: interviuri organizate pentru selectia elevilor de cls. a IX -a profesionala in vederea executarii stagiilor de practica in companii si obtinerea de burse private. Au participat reprezentantii resurselor umane de la companiile partenere din Timisoara: Elba, Aem, Leman Industrie, Barum Automotive, Azur, Inteliform, Grafoprint, General Electrotehnic Electronic Service, Huro Supermold, Serosem.

Liceul timişorean care nu crează şomeri! Toţi absolvenţii sunt angajaţi, ba chiar mai mult, elevii primesc şi bursa

Vizita elevilor cls a XII-a la Leman Industrie.
Activitatea desfasurata in data de 19.10.2016 la Leman Idustrie, locul in care elevilor nostri le-a fost prezentate utilajele de lucru, organizarea intreprinderii, posibilitatiile de angajare la terminarea studiilor
Vizita elevilor cls a XII-a la Leman Industrie. Vizita elevilor cls a XII-a la Leman Industrie.

Ziua Portilot Deschise.
Astzi, 30.05.2016 ne-au vizitat impreuna cu elevii claselor a VIII-a Scolile Gimnaziale Nr. 1, Nr 4, Nr 15, Nr 20 si Liceului Teoretic Vlad Tepes din Timisoara. Copii frumosi, speram sa va avem elevi in urmatorul an scolar! Multumim tuturor profesorilor implicati si elevilor nostri din comitetul de organizare!

Promovare cu membrii Clusterului APP
13.05.2016, o zi maraton de promovare in parteneriat cu Clusterul APP, interviuri in presa, momente artistice, premii. Felicitari echipei de profesori si elevi pentru efort si daruire.

Targul Liceelor 13 mai 2016
Colegiul Tehnic Electrotimiș din Timișoara a venit cu o ofertă de nerefuzat pentru elevii de-a VIII-a care doresc să se înscrie la o clasă profesională. „Toți elevii școlii beneficiază de două tipuri de burse: una din partea statului și alta din partea firmelor. Astfel, ajung să ia o bursă lunară cuprinsă între 400 și 600 lei, în funcție de standardele pe care elevii le îndeplinesc, nu e deloc puțin`~, au transmis reprezentanții unității de învățământ.

Articol din cotitianul Press Alert

Vizita elevilor la ELTREX 19.04.2016
Vizita la SC ELTREX SRL cu elevi de clasa a XII-a A si a XII-B liceu zi, calificarile Tehnician in automatizari si Tehnician in instalatii electrice. Activitate in cadrul saptamanii SCOALA ALTFEL organizata de ing. Berceanu Camelia, ing. Tunde Nicoli, ing. Chelu Lucica.

BUSINESS DAY Timisoara, 12.04.2016.
Un eveniment la care studenti, profesori si oameni de afaceri au asistat la o lectie de ANTREPRENORIAT de nota 10 predata de antreprenori de succes din tara si strainatate. Din partea COLEGIULUI TEHNIC ELECTROTIMIS au participat ing. Chelu Lucica si ing Dragavei Alina.

Intalnire cu membrii Clusterului APP
Astazi, 8.04.2016 a avut loc intalnirea intre membrii CLUSTERULUI APP TIMISOARA - Publicitate (Advertising), Tipărire (Printing) și Ambalaje (Packaging) si elevii de clasa a XII-a si a XI-a liceu zi - viitori absolventi si potentiali angajati. Au participat: d-nul Theodor Lazarescu - CEO LTHD, d-nul Sorin Paul - Training Manager LTHD, d-na Marcela Nedelcu - Director executiv ARTPRESS, d-nul ing. Sorin Karagena - Director General FRANKAR, d-na Balea Brindusa - Inspector Resurse Umane GRAFOPRINT, d-ra Luiza Apetrei - PR Manager CLUSTER APP. COLEGIUL TEHNIC ELECTROTIMIS este cel mai nou membru APP - Multumim pentru sprijin si colaborare!

Patru decenii de la înființarea Colegiului Tehnic Electrotimiș
40 de ani sarbatoriti alaturi de fosti directori, profesori, absolventi. Momente emotionante, diplome, amintiri, emotii si spectacol oferit de elevii si profesorii de astazi ai scolii! Multumiri speciale d-nei prof.Nichifor Antoaneta pentru implicarea in colectarea de fotografii si documente pentru organizarea festivitatii celor 40 de ani de la infiintarea CT Electrotimis precum si pentru dedicatia inscrisa in Cartea de Onoare a scolii! Tuturor va multumim pentru aceasta draga revedere, iar celorlalti, care nu au putut fi prezenti, le amintim ca ii asteptam oricand doresc sa vina cu drag si cu diploma aniversara! LA MULTI ANI ELECTROTIMIS!

Articol in ziarul TIMISOARA despre aniversarea a 40 de ani ai Colegiului Tehnic Electrotimis.

Aniversarea a 40 de ani de la infiintarea Colegiului Tehnic Electrotimis si la TVR - Timisoara

Sedinta cu parintii pe scoala. 26.11.2015
O sedinta speciala in care parintilor li s-a explicat in ce consta practica elevilor in firmele care i-au selectat si care le vor acorda burse profesionale. Mult succes tuturor!

Intalnire cu CLDPS din data de 22.11.2015
In urma intalnirii cu CLDPS si reprezentanti ai ISJ Timis, ai Casei Corpului Didactic, ai Centrului de sudura ISIM si cu alte licee tehnologice din judetul Timis, vom introduce o noua calificare pt. cls.a 9a, scoala profesionala: sudor, in anul scolar 2016-2017. Va asteptam sa va inscrieti atat noi cat si agentii economici care vor oferi burse generoase elevilor inscrisi la Colegiul Tehnic Electrotimis!

Dascălii Colegiului Tehnic Electrotimiş, mediatori între părinţii elevilor şi agenţii economici

5.11.2015 Articol in ziarul TIMISOARA