Timisoara, str. Matei Millo nr. 2A, tel./fax:0256222444; e-mail:electrotimis@yahoo.com; www.colegiultehnicelectrotimis.ro

SCOALA ALTFEL 2019

ATELIER PRACTIC. Vizite la Biblioteca Politehnicii Școala Altfel - Atelier practic: Cumpărături inteligente - alimentație sănătoasă și încondeierea ouălor cu tehnica șervețelului. Vizite la Biblioteca Politehnicii și la Facultatea de Geografie UVT

Excursie la Muzeul Pompierilor din Jimbolia si vizită la Turbina de Apă

MUZEUL SATULUI Picnic la Pădurea Verde și vizitarea Muzeului Satului Bănățean.

Atelier de creație literară. Vânătoarea de Comori. N-am gândit să fim poeți de o zi și să încercăm și noi să analizăm și să scriem diverse poezii: haiku, caligrama, dadaistă, acrostih etc. Toate pe un jazz sublim acompaniat de ouă de ciocolată pentru a stimula muza.Vânătoarea de Comori în Centrul istoric. 3 echipe au căutat azi indicii spre clădiri, statui, fântâni, piețe și parcuri - toate într-o cursă strânsă până la capăt..

SCOALA ALTFEL 2018

STATIA ELECTRICA. Elevii noștri au pus în practică cunoștințele dobândite la clasă prin vizita la Stația Electrică din Cartierul Soarelui. Aceștia au văzut aparatura electrică din dotare cu transformatoare și întrerupătoare. O activitate cu adevărat instructivă. Felicităm interesul copiilor de a participa la o astfel de activitate și de asemenea profesorii organizatori.

EXCURSIE LA JIMBOLIA. Ploaia torențială de miercuri nu i-a oprit pe elevii noștri să ia trenul spre Jimbolia. Și a meritat - au zis ei. Au vizitat 4 muzee din cele 7 pentru care orașul este cunoscut, și anume: Muzeul Presei „Sever Bocu”, Muzeul Pompierilor „Florian”, Casa Memorială Dr. Karl Diel și Muzeul „Ștefan Jäger”. Și au încheiat excursia cu cei mai delicioși mici pe care i-au mâncat vreodată, cel puțin așa i-au lăudat elevii! Mulțumim Jimbolia pentru ospitalitate și felicitări elevilor și profesorilor organizatori!

VIZIONARE DOCUMENTARE ISTORICE. În acest an al Centenarului Marii Uniri, Școala Altfel nu putea să „scape” fără un film istoric, mai ales când vine vorba de „Triunghiul Morții” a lui Sergiu Nicolaescu. Ne bucurăm că elevii noștri au avut pasiunea de a include și această activitate de cultură în agenda lor. Bravo!

COMPETITII SPORTIVE. Ultima zi a Școlii Altfel s-a încheiat cu multe victorii. La competițiile sportive au participat elevii C T Electrotimiș, C T „Ion Mincu” și Colegiului Economic „F. S. Nitti” în campionate de fotbal, tenis de masă și badminton. Nici profesorii nu s-au lăsat mai prejos și și-au încercat și ei indemânarea. A fost o zi perfectă și plină de energie. Felicitări tuturor participanților!

EXPERIMENTARIUM. Nelipsită din Școala Altfel a fost vizita la Experimentarium Tm, unde elevii și-au satisfăcut curiozitatea la experimentele testate. Au plecat de acolo instruiți, încântați și cu dorință de reîntoarcere.

ALIMENTATIE SANATOASA. Activitatea dedicată artei culinare și machiajului a strâns astăzi o mână de elevi talentați și dedicați a căror produse ne-au făcut să uităm de potopul de afară. Felicitări elevilor și profesorilor organizatori!

TARGUL LICEELOR. Entuziaști și plini de energie, elevii și profesorii Colegiului Tehnic Electrotimiș au fost prezenți astăzi la standul din cadrul Târgului Liceelor Timișene pentru a prezenta oferta școlară cu cele 6 clase care vor găzdui de la anul o nouă generație de liceeni..

TEHNICI DE FOTOGRAFIERE, în prima zi de Școala Altfel, am primit cu bucurie un invitat special - fostul nostru elev Bledea Benjamin, actualmente student la Facultatea de Arte și Design, sectia Foto-Video. În cadrul activității elevii au avut prilejul de a învăța despre un subiect atât de actual - fotografia. Invitatul le-a prezentat istoria procesului fotografic apoi le-a arătat câteva tehnici speciale: spălarea printului, expunere la soare, pentru realizarea unui proces alternativ în tehnica cyanotipiei etc. Elevii au fost foarte încântați și urmează să pună în aplicare ce au învățat. Felicitări tuturor!.

TRIVIA - CAUTAREA DE COMORI 6 echipe s-au întrecut azi, în prima zi a Școlii Altfel, pentru marele premiu. Peste 50 de elevi au participat la o cursă intensă în care, alergați prin întregul cartier Ciarda Roșie, și-au demonstrat cultura generală, rapiditatea dar mai ales spiritul de echipă. Înarmați cu hărți, ghicitori, umor și aventură au reușit să arate că în Școala Altfel poți să înveți în timp ce te distrezi. Mulțumim comunității Ciarda Roșie că au fost de acord să ne ajute la desfășurarea activității: Helpnet, Magazin Non Stop, Uzina de Apă Urseni, Smartfit, Școala Gimnazială nr 20 și profesorii Colegiului Tehnic Eletrotimiș.

SCOALA ALTFEL 2016

Marţi, 19 aprilie 2016
Dupa multa truda, cu talent si cu mici incidente (asa e cand lucrezi cu oua), copiii din Clasa a V-a, Sc. Nr. 20, Colegiul Tehnic Electrotimis au incondeiat oua minunate! Bravo, copii! Ne place Scoala altfel!
Miercuri, 20 aprilie 2016
Toată şcoala a fost în excursie! Copiii din clasele I şi până în clasa a XII-a au pornit alături de doamnele profesoare si de doamna directoare Angela Dumitrescu în excursie. Am vizitat vechea mină de la Roşia Montană, Mormântul lui Avram Iancu şi Gorunul lui Horea de la Ţebea şi Mănăstirea Crişan.
Joi, 21 aprilie 2016
Clasa a V-a a vizitat împreună cu dna. dirigintă Maria Nămoloiu şi dna.prof. Carmen Marinescu Muzeul de Artă din Timişoara. Apoi au pornit la o plimbare prin centrul oraşului.

Rosia Montana

Rosia Montana

Rosia Montana

Rosia Montana

Rosia Montana

Rosia Montana

Rosia Montana

Rosia Montana

Rosia Montana

Rosia Montana

Rosia Montana

Rosia Montana

Rosia Montana

Rosia Montana

Rosia Montana

Rosia Montana

Rosia Montana

Incondeiat oua

Incondeiat oua

Incondeiat oua

Incondeiat oua

Incondeiat oua

Muzeul de Arta

Muzeul de Arta

Muzeul de Arta

Muzeul de Arta

VIZITA LA ELTREX

Vizita la SC ELTREX SRL cu elevi de clasa a XII-a A si a XII-B liceu zi, calificarile Tehnician in automatizari si Tehnician in instalatii electrice. Activitate in cadrul saptamanii SCOALA ALTFEL organizata de ing. Berceanu Camelia, ing. Tunde Nicoli, ing. Chelu Lucica.

Vizita elevilor la ELTREX

Vizita elevilor la ELTREX

Vizita elevilor la ELTREX

Vizita elevilor la ELTREX

Vizita elevilor la ELTREX

Vizita elevilor la ELTREX

Vizita elevilor la ELTREX

Vizita elevilor la ELTREX